2018 / Már / 19

A jövő hónapban érkezik Lucy Hale horror filmje, a Truth or Dare, melyben brutálisan eltörik a kezét kalapáccsal, a gonosz elé állítják és szexelni is fog, mindezt egy igazi kísértetjárta játék keretében, ami nem más, mint a Felelsz vagy mersz. Ijesztő, igaz? Nos valójában ez egy másik projekt, amelyen a 28 éves színésznő dolgozik az utóbbi időben – a Life Sentence című televíziós sorozat az, amely holnap este debütál a The CW csatornán. (azóta már két rész is kijött – a szerk.)

Olyan ez, mint egy első nap az iskolában. Szörnyű. A jó dolog az, hogy ez mindenki számára egy új élmény. Ez a szépsége. Létrehozunk valamit az alapokból. Ez a remek benne.

A sorozatban Lucy Stella-t alakítja, egy fiatal nőt, aki úgy élte az életét, hogy haldoklik, majd megtudja, hogy meggyógyult.

Ő egy lány, aki életét az elmúlt nyolc évben úgy élte, hogy haldoklik, így úgy élt, hogy meg fog halni. A világ minden borzalma elől rejtegették és sokáig élt a hamis valóságban. Az első epizódban kiderül, hogy meggyógyult, ezért újra fel kell fedezni ki is ő valójában és mit is szeretne az életben.

Hale egy évvel a Pretty Little Liars befejező része után, – amely tavaly nyáron ért véget a hetedik évaddal – tér vissza televízió képernyőkre.

Olyan voltam, mint “Wow, újra televízió?”. Olyan régóta csináltam a Pretty Little Liarst, de az én munkám az, hogy ha jó a lehetőség, jó a szerep, akkor nem számít milyen munkáról van szó. Meg fogom csinálni. Így kerültem a TV-be újra.

A hazugokkal ellentétben, ahol Troian Bellisarioval, Shay Mitchellel és Ashley Bensonnal együtt láthattuk, ez egy teljesen új, más hangvételű sorozat.

Nagy ugrás volt. Ez egy olyan műsor, ahol minden jelenetben ott vagyok. Ha a sorozat meghiúsul, az az én hibám és ha sikerül, az is nagy részben miattam van. Nagy a nyomás.

Ha valaki tud a reflektorfényről, az Hale. Memphisben született, egyike volt az American Juniors 5 nyertesének 15 éves korában, mielőtt Los Angelesbe költözött. Később a színészetre fordított figyelmet, és olyan vendégszerepeket kapott, mint a Drake és Josh vagy éppen a Varázslók a Waverly helyből. 2010 az áttörés éve volt számára, ugyanis megkapta Aria Montgomery szerepét a Pretty Little Liarsben, amely új szintekre emelte őt. Hét évig szerepelt a sorozatban és amikor a sorozat tavaly befejeződött igen elgondolkodtatta a színésznőt.

Olyan voltam, mint “Ó, istenem. Tényleg vége van. Mit fogok csinálni? Mi a következő lépés?” És őszintén szólva, egy darabig azt hittem, hogy lesz egy kis semmittevés, mielőtt nekikezdenék a következő lépésnek.


Leave a comment