2018 / máj / 12

Sajnálatos módon bekövetkezett, amitől sok rajongó félt. A kevés nézettség miatt a The CW televíziós csatorna nem rendelte be a Life Sentence második évadát. Lucy, aki a főszereplőt alakította a sorozatban, kedden Twitteren osztotta meg a hírt, miszerint a Life Sentence nem fog visszatérni egy újabb évadra.

Most értesültem a szomorú hírről, hogy a Life Sentence nem tér vissza a második évadra. Érzelmileg ragaszkodtam ehhez a történethez és mindenkihez, így most megdöbbentem, de egyben szerencsésnek is tekintem magunkat, amiért lehetőségünk nyílt megosztani veletek egy ilyen nagyszerű történetet egy évadban. Néha a dolgok nem jutnak el úgy a nézőkhöz, ahogy kellene, és néha a sorozatok nem kapnak második évadot, de büszke vagyok arra, amit elértünk, és hálás vagyok a sok élményért. A Life Sentence egy olyan sorozat, amire sokaknak szüksége volt és hálás vagyok mindazoknak, akik esélyt adtak a műsorunknak. Valahol a világegyetemben az Abbott család folytatni fogja a működésképtelen életét, ahogy Stella is megmarad ugyanannak a mániákus és álmodozó lánynak. Ez a fejezet bezárult, azelőtt, hogy szeretném, de ezt egy élettapasztalatként fogom fel.  A dolgok nem mindig úgy történnek, ahogy mi szeretnénk, és csak rajtunk múlik, hogy mit kezdünk utána. Hatalmas köszönetet szeretnék mondani az irántam mutatott támogatásért. Szeretek mindenkit és úgy érzem, valami fontos dolgot hoztunk létre, amiről nehéz lemondani.

– írta kedvencünk.

A sorozat a Doozer Productions a Warner Bros. Television és a CBS Television Studios társaság által készült, amelyet Erin Cardillo, Richard Keith, Bill Lawrence, Jeff Ingold, Oliver Goldstick és Lee Toland Krieger vezetett. A képernyőn láthattuk Lucy Hale mellett Elliot Knight-ot, Dylan Walsht, Gillian Vigmant, Jayson Blairt, Brooke Lyonst és Carlos PenaVegat is.

 


Leave a comment