Lucy Hale
Hungary
www.l-hale.hu
Jimmy Kimmel Show InStyle Magazin Fantasy Island premier vetítés Cosmopolitan Magazin – újabb képek Katy Keene 1×02 – előzetes
10
okt
Írta: mona  /  Uncategorized

Sziasztok! Szeptemberben már írtam nektek arról, hogy hamarosan új címen lesz elérhető az oldal, így tegnaptól végre hivatalosan is az l-hale.hu címre költöztem. Már jóval előbb meg szerettem volna ezt lépni, mivel az oldal a lucyweb.org címen szeptember 6-án volt egy éves és mivel nem volt meg a 600 napi átlaglátogató, amit a Flaunt elvárt a domainért cserébe, így került akkor az oldal a lucyweb.flaunt.nu címre. A lucyweb.hu domain volt a cél, viszont azt időközben valaki megvásárolta – ez még számomra is meglepő – így végül emellett a cím mellett döntöttem. Aki a kezdetek óta követi az oldalt, tudhatja, hogy először az l-hale.gportal.hu címen nyitottam meg 2016-ban. Remélem elnyeri tetszéseteket ez a cím is, és innen is köszönöm Mindenkinek a segítséget, aki valamilyen formában hozzájárult ehhez!

Az elmaradt friss híreket még a mai nap folyamán bepótolom és a háttérben a Dude című film feliratán dolgozom, így a közeljövőben az is elérhető lesz, de erről majd akkor bővebben, amikor sikerül végeznem vele. A címváltozás mellett az oldal egy új galériakinézetet is kapott, amit katie készített és ezúttal is nagyon hálás vagyok neki. Lessétek meg Ti is, mert (ismét) fantasztikusat alkotott és nézzetek be hozzá, akinek pedig kedve van rendeljen tőle, mert ahogy Ti is láthatjátok, csodákat csinál! A fejlécen a Haute Living magazin számára készült fotósorozatot láthatjátok.