2019 / jan / 19

Lucy január 9-én este egy mini kérdezz-feleleket tartott Instagram-oldalán és ezt most el is hoztam nektek lefordítva, ugyanis annak ellenére, hogy nem válaszolt meg kedvencünk sok kérdést, szerintem érdekes válaszokat adott.

Kérdés: Új film vagy sorozat?
Lucy: Igen! A héten kezdjük a Fantasy Island forgatásait.

Kérdés: Hogyan tartod egészségesen a bőröd? Hibátlan.
Lucy: Őszintén szólva az idő nagy részében nem tökéletes, de keményen dolgozom, hogy a lehető legjobb legyen. ALVÁS. Egy jó arckrém. Rájöttem, hogy ha minél egyszerűbb a napi rutinom, annál jobbat tesz a bőrömnek. Ne használj sok természetes olajat és ne hidratáld túl a bőröd. Egyébként a Retinol termékek rengeteget segítenek és a selyem párnahuzatok.

Kérdés: Hány tetoválásod van?
Lucy: 13, de 3-at le fogok szedetni.

Kérdés: Hogyan egyezteted össze az egészséges életvitelt a sűrű időbeosztásoddal?
Lucy: Függetlenül attól, hogy hol vagyok és mennyire elfoglalt, mindig fordítok energiát önmagamra és a testmozgásra. Ez az egyetlen dolog, amivel megőrzöm az egyensúlyt. Nem mindig könnyű, de megéri. 10 perccel korábban kelek a tervezettnél, és biztosra megyek, hogy pozitívan induljon a napom. És sok-sok alvás. Semmi alkohol.

Kérdés: Mi a legjobb dolog Elvis-szel kapcsolatban?
Lucy: Tudja, mikor ideges vagyok, és olyan közel kerül az emberhez, amennyire csak lehetséges. Az éjszaka közepén is felmászik és a fejemen alszik.

Kérdés: A beauty termékeid?
Lucy: @isclinical aktív szérum, Lucas papaya balzsam, @kelleybakerbrows barna szemceruza, @cledepeaubeute bézs korrektor

Kérdés: Mi a kedvenc könyved jelenleg?
Lucy: Befejeztem a Nine Perfect Strangers-t Liane Moriartytól – szórakoztató volt.

Kérdés: Mi inspirált arra, hogy színészkedni kezdj?
Lucy: Mint sokan mások, én is egy kreatív hobbit kerestem. Gyerekként szórakoztató volt. Felnőttként a kommunikáció és az érzelmek útja lett. Elárulom a történetet. Az abszolút kedvenc dolgom az, hogy egy karaktert életre keltünk, aki eddig csak papíron létezett. A karakterek és a történetek végtelenek és nincsenek rossz válaszok.

Kérdés: Kedvenc étel?
Lucy: Sült krumpli, chia puding, humusz, gyümölcs. Mindig, minden nap.

Kérdés: Kedvenc rúzs márka?
Lucy: @ctilburymakeup készíti a legszebb színeket. Pillowtalk és Queen a két kedvencem.

Kérdés: Van tanácsod egy olyan fiatalnak, aki színésznő akar lenni?
Lucy: Maradj annál, ami téged mássá tesz. Így fogsz kitűnni. Tapasztald meg a világot. Törjék össze a szíved, próbálj ki új dolgokat, ismerkedj meg idegenekkel, lásd a világot valaki más szemével – mindezek segítenek színészként fejlődni.

Kérdés: Hogy érzed magad közel a 30-hoz?
Lucy: Készen állok. A 20-as éveim arról szóltak, hogy felfedezzem ki vagyok. A 30-as évek arról fognak szólni, hogy megtaláltam és szeretem.

Kérdés: Csodálatos a hajad – minden alkalommal, amikor megmosod beszárítod vagy természetesen ilyen jól néz ki?
Lucy: Édes vagy ♥ Őszintén szólva, hogy kell jól megcsinálni a hajam. @kristin_ess vágja és festi és készíti az eseményekre. Általában megszárítom és a száraz samponra támaszkodom. Ez a legegyszerűbb.

Kérdés: Vallásos vagy?
Lucy: Vallásos? Nem. Spirituális? Jobban, mint valaha. A legfőbb oka annak, hogy ilyen jól vagyok a lelki békém. Amit gondolunk, azok vagyunk.

 


Leave a comment